Om Oss På HFH Digital

SEO-Byrån Stockholm

HFH Digital är baserat i Nacka, Stockholm, en sökmotoroptimerings byrå som betjänar företag över hela världen. HFH arbetar för att öka hemsidans traffik (SEO) och konverteringar (CRO). Detta uppnås med datadrivna marknadsföringsstrategier, alltså bygger HFH strategier på välgrundad data hämtade från GA, Ahref och andra välkända SEO-verktyg.

Vad krävs vid en god SEO-strategi?

När korrekt SEO-strategi används så kan man se till så att en hemsida får flera organiska besökare. På så sätt så kan hemsidan nå ut med sina produkter och information till ett större antal relevanta kunder! Detta uppnås genom att presentera hemsidan på ett sånt sätt så att Google har en god förståelse för vad hemsidan handlar om. Med andra ord så är den bästa SEO-strategin att anpassa hemsidan för Googles sökalgoritmer.

Traditionell reklam innebär att betala för uppmärksamhets utrymmen (TV, tidningar, affischer) men den här typen av reklam är ineffektiv. Varför då? Jo, för att till skillnad från SEO så når ditt budskap ut till ALLA och du betalar för att nå ut till alla. Med en SEO-strategi så betalar du får att nå ut till relevanta kunder som är redo att konvertera.

Även om din avkastning på traditionell reklam kan vara bra, så är den ingenting jämfört med vad bra SEO kan ge. Just eftersom då når ut till de människorna som faktiskt söker efter det du erbjuder, kort och gott så matchar SEO köparen och säljaren.

Ett gott råd

Att gå från sida 2 till 1 på Google bör vara målet för varje marknadsföringsstrategi världen över, oavsett vilken verksamhet du bedriver. Inte minst eftersom den andra sidan på Google endast besöks 0.78% av alla dagliga sök som görs på Google.

HFH har en specialiserad förståelse för de två största sökmotorerna i världen, Google och Youtube. Vi har flera års erfarenhet av sökmotoroptimering globalt och över flera branscher. .

För att uttrycka det enkelt…

  • Om du vill ranka högre på Google har du kommit till rätt ställe.
  • Om du vill ha fler visningar på Youtube har du kommit till rätt ställe.
  • Om du tänker hållbar marknadsföring…

SEO är det bästa du kan göra för din marknadsföring.

Det växer online..

Det beror på att vi vet att Google och Youtube bara kommer att bli större och smartare. Miljontals webbplatser läggs till på Google varje år och över 1000 timmars videor laddas upp till Youtube varje minut. För att Google och Youtube fortfarande ska kunna erbjuda dig en bra service och hitta exakt vad du söker efter SEO-praxis kommer bara att bli viktigare och viktigare. Starta en SEO-kampanj nu eller försvinn i bruset på nätet.

Hur kommer SEO att se ut inom några år?

Vi befinner oss fortfarande i de första dagarna av sökmotoroptimering. Det finns en liten andel webbplatser på internet som utövar bra SEO, särskilt på den svenska marknaden. Det innebär att de stora vinsterna som kan uppnås genom SEO fortfarande är en snabb och enkel vinst. Varje månad blir Google och Youtube bättre och bättre vilket innebär att varje månad blir konkurrensen om rankning hårdare och hårdare.

Google och Youtube är bland de mest konkurrenskraftiga domänerna i vårt samhälle. Det finns bara tio platser på Googles första sida samtidigt som det varje år blir miljoner fler konkurrenter.

Vänta inte.

Organisera ett möte med oss ​​för en gratis SEO-konsultation. Vi kommer att köra en snabb analys av var du är, prata med dig om var du är och vill komma.

Nu börjar vi ranka.